Like Us on FaceBook
 • Ultimele Stiri
 • » Gala LASSPRI 10 ANI
  » Bologna în universități
  » România și Basarabia. Perspective ale tinerilor
  » Fii și tu un iepuraș
  » Workshop Public Speaking

 • » Balul Bobocilor 2012
 •    Nu e ușor sa fii student, dar să recunoaștem că acești ani sunt cei mai frumoși și cei mai importanți pentru viitorul nostru.

  Primul an de facultate e cel în care le încerci pe toate, descoperi pasiuni noi dar te încearcă tot mai mult și sentimenul  de afirmare în acest nou univers. Și pentru că fiecare minut e prețios și pentru că sunt atâtea clipe de neuitat, prima provocare pentru studenții de anul I a fost Balul Bobocilor.

  LASSPRI, anul acesta, a preluat misiunea de a organiza Balul, misiune deloc ușoara dar nu și imposibilă.    007 este tema balului pe care nici serviciile secrete nu au bănuit-o, iar 6 perechi talentate formate din agenți secreți și femei fatale au luptat pentru titlul de Cel mai bun Agent!

  Agenții noștri au pornit în ,,misiune’’ în pași de dans pe melodia Skyfall (Adele), cucerind onorabilul juriu și deopotriva și invitații. Am transmis mulțumiri sponsorilor noștri fără de care aceasta idee nu ar fi avut succes iar seara de abia a început. Fiecare agent ne-a arătat la ce se pricepe mai bine, am descoperit cât de minunați și  talentați sunt bobocii noștri. Unii dintre ei ne-au cucerit cu vocea, unii cu dansul lor pasional, iar alții cu pantomime haioase. Misiunea nu a fost deloc simplă, prezentatorii noștri au plasat pe tot parcursul serii o groază de obstacole, probe de dans, de imaginație, de istețime și de talent. Fiecare echipă s-a evidențiat prin originalitate și jovialitate dar cei mai buni au câștigat.

  O seară deosebită, plină de surprize, invitați deosebiți care au făcut show, am râs cu lacrimi la spectacolul trupei Spitalul 9, am dansat în ritm de Beat Box, am fost fascinați de talentele colegilor din organizare care au cântat extraordinar.

  Scopul nostru a fost acela de a oferi bobocilor șansa de afirmare în acest mediu nou, am trăit împreuna clipe frumoase, a fost o misiune în care am reușit să le întărim încrederea în propriile forțe, fiindcă orice e posibil dacă îți dorești cu adevărat. Cariera e precum o competiție, mereu să îți dorești să fii cel mai bun. A fost o experientă plăcută din care fiecare din noi a învățat câte ceva, atât organizatorii cât și bobocii noștri.

  Din culise aceasta misiune a fost una dură, dar a meritat și a reușit pentru  ca a fost cu ambiție marca 007!!!

  ,,Nu mai avem aceeași putere.
  Ce pe vremuri muta Pamantul si Raiul.
  Suntem ceea ce suntem.
  Inimi eroice.
  Slăbite de timp și soarta
  Dar cu o voința puternica de a ne strădui, de a cauta, de a gasi si de a nu ceda."  Skyfall

                                                                                                                                                  Dedin Diana                          


                          


                                      
  Tag-uri:

  Parteneri: