Like Us on FaceBook
 • Ultimele Stiri
 • » Gala LASSPRI 10 ANI
  » Bologna în universități
  » România și Basarabia. Perspective ale tinerilor
  » Fii și tu un iepuraș
  » Workshop Public Speaking

 • Comoara Ligii AC
 • “Comoara Ligii AC” este un proiect destinat studenților din organizațiile studențești afiliate la ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România), aflat la a opta ediție. Ineditul evenimentului prezentat este faptul că acesta pune accentul pe cunoaștere și comunicare interorganizațională prin intermediul unor mijloace neconvenționale.

  Pe parcursul unui weekend, studenți din toate colțurile țării se întâlnesc la Timișoara pentru a descifra enigma Comorii Ligii AC.

  Participanții, ghidați de indicii, străbat Timișoara la pas trecând prin locuri semnificative ale orașului pentru ca în final să descopere unde se ascunde Comoara.
   


 • LASSPRI TALKS - Controlul emoțiilor în public speaking
 • Transpiri tot atunci când trebuie să ieși în față să vorbești?

  Te blochezi atunci când trebuie să le spui altora despre ideile tale?

  Urăști ora când ești ascultat la „tablă”?

  Te copleșesc emoțiile când vorbești în public? 

   În cadrul evenimentului Controlul emoțiilor în public speaking, având ca invitat pe Ramona Tiepac Coach Trainer și Speaker certificat John Maxwell, aceste probleme și-au aflat rezolvarea.   

  Dorim să mulțumim tuturor participanților, dar mai ales invitatului nostru special!


 •  LASSPRI TALKS: Vizită la Sinagoga din Sibiu
 • Suntem studenți! În studenție, intrăm în contact poate cu cea mai mare diversitate culturală și așa cum este de așteptat, devenim curioși. Vrem să știm cum trăiesc alții, care sunt regulile dupa care se ghidează comunitatea în care trăiesc, care le sunt obiceiurile și sărbătorile. 
     Pentru a înțelege mai bine aceste aspecte, pentru a „simți„ mai bine valorile comunităților evreiești, LASSPRI Sibiu a organizat cu ajutorul domnului profesor, Marius Șpechea, o vizită la Sinagoga din Sibiu.
     Aici, studenții au aflat despre sărbători, istorie, obiecte sfinte, tradiții, obiceiuri, dar și despre cum o comunitate destul de imoprtantă  se poate restrânge,  într-un timp foarte scurt, la un număr foarte mic de persoane. Redescoperirea trecutului înseamnă și redescoperirea identității.  • LASSPRI TALKS: FEMEIE VS BĂRBAT. ROLURILE DE GEN, ÎNCOTRO?
 •   LASSPRI Sibiu și-a propus să răspundă acestor întrebări în cadrul evenimentului  FEMEIE VS BĂRBAT. ROLURILE DE GEN, ÎNCOTRO? ce a avut loc în data de 11.03.2015, ora 17:00, în sala 204 a Departamentului de Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate.


     Dorim să îi mulțumim doamnei profesor Sabina-Adina Luca pentru prezentarea realizată, dar și tuturor celor prezenți!


 • LASSPRI IRA: Fundamentalismul-inamicul civilizației?
 •      Fundamentalismul: doctrină religioasă sau răspuns la globalizare? Este fundamentalismul o formă a culturii actuale? Care sunt formele fundamentalismului? Care este impactul acestuia în societate? A devenit fundamentalismul inamicul civilizației? Este securitatea statelor afectată de manifestarea accentuată a acestuia?  

      Acestea sunt întrebările la care LASSPRI Sibiu a încercat să răspundă în data de 25.02.2015, de la ora 17:00, în sala 204 a Departamentului de Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate, în cadrul evenimentului LASSPRI IRA : Fundamentalismul-inamicul civilizației?

      Toate acestea au fost realizate împreună cu invitații noștri: 

  • Lector Univ. Dr. Gabriel Șerban
  • Conf. Univ. Dr. Eugen Străuțiu

     Mulțumim participanților!  «3456789»

  Parteneri: