Like Us on FaceBook
 • Ultimele Stiri
 • » Gala LASSPRI 10 ANI
  » Bologna în universități
  » România și Basarabia. Perspective ale tinerilor
  » Fii și tu un iepuraș
  » Workshop Public Speaking

 • Tehnici de negociere
 •                    În viață nu primești niciodată ceea ce meriți, ci ceea ce negociezi.- Thomas Edison

   

     Plecând de la această afirmație, LASSPRI Sibiu și-a propus să aducă mai aproape de studenți tehnica  negocierii, să le arate regulile după care funcționează aceasta, pașii ce trebuie parcuși pentru a ajunge la rezultatul dorit, dar și situațiile și oportunitățile propice aplicării negocierii.

    

     Alături de doamna Ioana Andrievici negociator, speaker, trainer& coach, noi am reușit să atingem toate punctele menționate mai sus.

   

     Entuziasmul  celor prezenți s-a remarcat pe parcursul întregului eveniment dovedit și prin amploarea discuțiilor, fiecare fiind dornic să își facă auzită părerea referitoare la actul negocierii. Acest lucru demonstrează faptul că toți cei prezenți au înțeles importanța negocierii în viața lor profesională dar și personală.

    

     Mulțumim așadar doamnei Ioana Andrievici pentru timpul și ajutorul acordat!    • Monarhia și România. Destinul unei țări. De la istorie la povești.
 •    Monarhia a reprezentat una dintre cele mai bune perioade din istoria României, perioadă când pe tărâmul românesc s-au sedimentat  independența, unitatea de neam, spiritul românesc. Mai putem găsi în România de astăzi chipul României de altă dată? 

  LASSPRI Sibiu a inițiat, alături de psihologul Mihai Copăceanu și de domnul profesor Pavel Moraru, o discuție despre statutul pe care îl are Casa Regală din România și cum este acesta recunoscut pe plan național,dar și gradul de atașament al  românilor față de monarhie. 

   

     Le mulțumim domnilor Mihai Copăceanu și Pavel Moraru pentru timpul acordat și interesul arătat!
 • LASSPRI și Heart for Romania
 •  Astăzi am învățat o lecție despre ce înseamnă să fii uman și să te implici 100%  pentru o cauză nobilă. Am descoperit cum o echipă din Olanda s-a mobilizat și a adus zâmbete în România. Sacrificiul lor este un exemplu pentru noi toți.
    Apreciind munca și spiritul lor de inițiativă, LASSPRI Sibiu le-a dat o mână de ajutor. Poate eforul nostru a fost mic în comparație cu ceea ce fac ei zi de zi, dar la finalul zilei feedback-ul tuturor cărora le-am acordat ajutor ne-a dat de înțeles că și nouă NE PASĂ!

     Mulțumim colegilor noștri pentru implicare și Heart for Romania pentru lucrurile pe care le-am învățat! A fi uman înseamnă a dărui și a te dărui din inima!
 • 25% pentru alegerea rectorului
 •     Studenții din România intră în grevă japoneză
      Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) anunță azi, 8.03.2015,  intrarea în grevă japoneză, ca avertisment pentru Parlamentul României și Ministerul Educației și Cercetării Științifice să facă demersurile necesare pentru schimbarea legii educației și creșterea participării studenților la alegerile pentru funcția de rector. Studenții din mai multe centre universitare vor purta banderole albe, inscripționate cu „25%”, pentru a atrage atenția că vocea lor trebuie să conteze atunci când sunt aleși cei care conduc și trasează direcțiile în universități.

      Principalele centre universitare din țară vor intra azi în grevă japoneză, susținând solicitarea ANOSR de a asigura participarea studenților în procent de 25% în alegerile pentru rectori. Solicitarea ANOSR vine în urma analizei modului în care au fost respectate drepturile studenților în universități în ultimii 3 ani de zile și a atenției pe care au acordat-o universitățile în serviciile studențești și în investițiile pentru îmbunătățirea vieții sociale a acestora. Studenții sunt nemulțumiți de faptul că nu sunt consultați referitor la informațiile de multe ori învechite din cursurile pe care le primesc, că nu s-au mai făcut investiții în construirea de cămine și cantine noi, că nu au  bursele nu au mai crescut de câțiva ani de zile, că bursele sociale nu acoperă nici jumătate din cheltuielile minime de cazare și masă sau că universitățile percep o serie de taxe din ce în ce mai mari, unele dintre ele fiind chiar ilegale.

      LASSPRI Sibiu se aliniază mișcării studențești, fiind solidari cu organizațiile studențești, care au pornit acest demers pentru a îmbunătăți sistemul educațional din România.
 • LASSPRI DEBATE - Acest Parlament crede că amenzile ar trebui să fie proporționale cu veniturile
 • LASSPRI DEBATE: Acest Parlament crede că amenzile ar trebui să fie proporționale cu veniturile.

   

  Miercuri, 1 aprilie 2015, a avut loc dezbaterea LASSPRI vs ELSA SIBIU, în cadrul căreia cele două echipe au argumentat PRO, respectiv CONTRA moțiunea: Acest parlament crede că amenzile ar trebui să fie proporționale cu veniturile.

   

  În urma acestei dezbateri câștigătorii desemnați de public au fost cei din echipa LASSPRI.

  Scopul acestei dezbateri a fost întărirea legăturilor cu celelalte organizații studențețti.

   

  Mulțumim tuturor participanților și organizației studențești ELSA Sibiu !


  «2345678»

  Parteneri: