Like Us on FaceBook
 • Ultimele Stiri
 • » Gala LASSPRI 10 ANI
  » Bologna în universități
  » România și Basarabia. Perspective ale tinerilor
  » Fii și tu un iepuraș
  » Workshop Public Speaking

 • Actualitate și perspectivă în zona de securitate transnistreană a Republicii Moldova
 • Un eveniment de succes ce a demonstrat că LASSPRI Sibiu și Laboratorul pentru Analiza Conflictului Transnistrean, pot aduce în fața studenților un subiect de actualitate dezbătut îndelung pe scena securității europene. 
  Mulțumim invitatului nostru, domnului Eduard Bumbac (Membru în Comisia Unificată de Control-Delegația Republicii Moldova), dar și domului Eugen Străuțiu (Conf. Univ. Dr) cu ajutorul căruia această colaborare a fost un real succes! • Studenția, o altfel de cultură!
 • Studenția este perioada când ne dorim să experimentăm tot ce e nou și ne surâde: facultatea, primul job sau o organizație studențească. Ne putem dedica tuturor și, fară să ne dăm seama, suntem deja parte a unei culturi. Este vorba despre CULTURA ORGANIZAȚIONALĂ. Aceasta este și tema evenimentului LASSPRI desfășurat, joi, 15.10.2015, în sala 204 a Facultății de Drept, iar invitatul acestui eveniment a fost Daniel Holocan, Vicepreședinte Relații Interne ANOSR, căruia îi mulțumim pentru prezență, implicare și promptitudine!
 • Refugiații: între dezastru umanitar și risc de securitate
 • Este cea mai mare criză de migraţie din Europa ultimelor decenii şi prima dată în istoria UE când atât de mulţi refugiaţi vin din afara continentului. Vedem zi de zi fluxul continuu de oameni care intră în Europa. Sunt oameni alungaţi de acasă de foamete, distrugere, teroare. Vedem, mai nou, cum Europa încearcă să înţeleagă ce i se întâmplă şi, eventual, să facă faţă acestei probleme fără precedent. Sunt sute de întrebări care par fără răspuns. Este cu adevărat un dezastru umanitar sau un important factor de risc la adresa securităţii? Ce va urma? Alături de domnii Tiberiu Costăchescu și Marius Șpechea am încercat să găsim un răspuns pentru aceste întrebări.
 • Recrutări LASSPRI 2015

 •    Aşa cum se întâmplă deja în toate organizațiile studențești din ţară, și LASSPRI a început recrutările de noi membri. 
     Suntem încântaţi să vedem tineri studenţi dornici de o schimbare, dornici să se afirme şi să aibă un cuvânt de spus în deciziile studeţeşti. Dorim să le mulţumim pe această cale tuturor studenţilor prezenţi la eveniment, dar mai ales, Alumnilor LASSPRI care au adus o parte din istoria Ligii mai aproape de noi şi de prezent!
 • Forumul Organizațiilor Studențești din România 2015
 • Forumul Organizațiilor Studențești din România, ajuns la a 10-a ediție, reprezintă cel mai important și complex for de dezbatere a problemelor și intereselor studenților din România. Acesta reunește peste 350 de reprezentanți ai studenților din întreaga țară, iar aici se discută punctele de vedere ale studenților în ceea ce privește politicile educaționale și de tineret din România.      

    

    

      

           

      «123456»

  Parteneri: