Like Us on FaceBook
 • Ultimele Stiri
 • » Gala LASSPRI 10 ANI
  » Bologna în universități
  » România și Basarabia. Perspective ale tinerilor
  » Fii și tu un iepuraș
  » Workshop Public Speaking

 • » Balul Bobocilor 2014
 •  

   

      Naturalețe, originalitate și spontaneitate sunt cuvintele care descriu cel mai bine concursul de Miss Boboc din acest an. Tema balului a fost bine aleasă, Celebrity stand-off adică, perechile de participanți au trebuit să imite un cuplu celebru și să interpreteze foarte bine acest rol. 

  Atmosfera,  dominată de emoție datorită  juriului format din cadre universitare și a unui public numeros, dar în același timp  animată de muzica de calitate, i-a determinat pe concurenți să își evidențieze talentele și calitățile cele mai strălucite.   

  Prezentatorii au reușit să coordoneze foarte bine momentele serii și să asigure ineteracțiunea cu publicul . Competiția a avut un program artistic variat constând în probe de talent, dans, cultură și suspans pentru proba surpriză. Aceasta din urmă a îmbracat armura unui nou stil de dans în cadrul căreia participanții s-au detașat și au reușit să electrizeze publicul.    

  Invitatul surpriză al evenimentului a fost Ja Mike, cunoscut pentru participarea sa la Vocea Romaniei. Acesta a dat dovadă de profesionalism iar calitățile sale vocale au cucerit inimile celor prezenti.                                             Pentru ca în esență vorbim de o competitie, balul a avut și doi castigatori însă, fiecare participant în parte  s-a simțit un învingator datorită experienței pe care a căpătat-o și a momentelor care se vor transforma în amintiri minunate din studenție.     

  Datorită partenerilor noștri sponsori, acest bal a avut loc, iar prezentatorii au avut grijă sa le transmită mulțumiri în numele tuturor organizatorilor. 

  Balul din anul 2014 poarta o singură deviza: ,,Un strop de curaj pentru o clipă de celebritate.”                                    

   

   

  Parteneri: